Zelfstandig werkend kok

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Ben jij het nieuwe teamlid van onze creatieve keuken?

Het woord aanpakken staat op jouw voorhoofd geschreven en jij draait je niet om, om de handen uit de mouwen te steken.

Je start de dag met een lekker kopje koffie op het bankje met uitzicht over het Park. Je witte kokspak is aan en we gaan weer een dag knallen in de keuken. De werkvloer maak je samen nog even schoon onder het genot van je collega’s die lekker vals meezingen met de radio. Zo.. en dan is het einde van de werkdag zo voorbij gevlogen en zit je vervolgens alweer met een drankje na te borrelen met je collega’s. Dan bedenk je je ineens dat er geen betere en leukere baan is dan deze!

Ons keukenteam is onder leiding van chef-kok Robin Verlaan en sous-chef Bart Half. Een fantastisch horecabedrijf met een toprestaurant, bruiloften, vergaderzalen met brunches en high tea’s en goedlachse collega’s die zich binnenkort afvragen hoe ze het ooit zonder jou gered hebben.

Wat wij voor skills vragen:

– Een beetje lekker koken zou uiteraard fijn zijn!

– Presteren onder druk. Wij zijn een wijd horecabedrijf met zalen, een restaurant beneden en boven en wij serveren alles vanuit één keuken.

– Ervaring in de keuken is een vereiste.

– Representatief voorkomen
– HACCP certificaat

– Diploma opleiding in de horecasector

 

Dit krijg je van ons:

-Geld

-Elke dag een “vrijdagavond” borrel (ons keukenteam houdt stiekem elke dag wel van een lekker drankje als afsluiter).

-Veel flexibiliteit en vrijheid

-Een werkplek met uitzicht op het mooiste park van Alphen aan den Rijn

En nog veel meer maar daar kom je vanzelf wel achter…

 

Zie je het wel zitten om je aan de slag te gaan bij het meest gezellige keukenteam?! Upload dan jouw CV en motivatie.

We zien je graag snel op gesprek!

catering bij restaurant alfreds

  • Sleep bestanden hierheen of

    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

    Graag in pdf of Word (max 3MB)