fbpx

Vergaderlocatie Zuid Holland

Een bijzonder plekje, dat is onze vergaderlocatie in Zuid Holland. Deze vindt u in Alphen aan den Rijn in het Park Rijnstroom. Een park met weelderige treurwilgen en fleurige bloempartijen. Hier vindt u, in een 18e-eeuws pand uw unieke vergaderlocaties in Zuid Holland.

Hier in Zuid Holland bieden wij verschillende vergaderarrangementen. Daarnaast zijn alle wensen bespreekbaar, zo kunnen we altijd werken naar een voor u perfect op maat gearrangeerde vergadering.

Bij het ALFREDS Businesscenter krijgt u tijdens de meeting een eigen ober of serveerster om de laatste afspraken mee te maken en ontvangt u de persoonlijke service zoals u wenst. Kiest u voor een lunch dan kunt u rekenen op een broodje of een warme lunch uit onze eigen keuken gemaakt van (lokale) kwaliteitsproducten.

Op technisch vlak is ALFREDS Businesscenter volledig geoutilleerd. Denk hierbij aan een projector, microfoon en overige audiovisuele faciliteiten.

Informatie aanvragen

Geregeld van A tot Z

Wij zijn uw vergaderlocatie Zuid Holland. Naast de zitting/vergadering kunnen wij je meeting altijd uitbreiden met outdoor activiteiten. Een cultureel uitje bij parkexpressie of eventueel een rondje varen. Ook een volledig verzorgt diner of een aangeklede borrel bestaat tot de mogelijkheden.

Wij bij ALFREDS Businesscenter denken graag met u mee. Weinig is ons te gek. Wilt u uw plannen met ons bespreken. Neem dan contact met ons op.

Stuur mij de brochure vergaderen
☏ 0172 – 42 57 57 | ✉ info@alfreds.nl

Arrangementen

Alleen zaalhuur of incl. lunch, koffie en/of thee?

Bekijk arrangementen

Vergaderruimten

Kies uw eigen vergaderruimte.

Bekijk vergaderzalen

Locatie

Cornelis geellaan 43 | Alphen aan den Rijn
Sfeervolle vergaderlocatie centraal in het land

Bekijk routekaart

Reserveren

Meer weten? Neem contact op of vraag informatie aan. Direct reserveren kan ook.

Informatie aanvragen