Vergaderen in Midden Nederland

Vergaderen in Midden Nederland

Vergaderen midden nederlandU zoekt een mooie volledig verzorgde ruimte om te vergaderen in Midden Nederland, kom dan een kijkje nemen bij Alfreds in Alphen aan den Rijn.  ALFREDS biedt:

    • persoonlijke service
    • volledig geoutilleerde ruimtes
    • een karakteristiek pand
    • een inspirerende omgeving
    • heerlijk eten

Kortom vergaderen in Midden Nederland biedt u de mogelijkheid om uw vergaderingen of zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Oor en oog hebben voor de gast staat bij ons hoog in het vaandel. Wij spreken graag uw wensen met u door.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons via het contact formulier of bel met 0172 – 42 57 57

Contact

Inspirerend vergaderen in Midden Nederland

Ons pand, inrichting, omgeving, en ‘last but not least’ de service die wij bieden maakt dat het u en de deelnemers van de vergadering aan niets ontbreekt. Het 18 de eeuwse pand is gelegen in mooi goed onderhouden park, wat betreft de inrichting is aan ieder detail gedacht en komt het aan niets te kort.

De sfeervol ingerichte vergaderzalen zorgen ervoor dat u geïnspireerd en gedreven wordt. Wat persoonlijke service betreft denken wij graag mee met onze gasten, kunnen wij ons flexibel opstellen en is in principe alles te regelen. Wilt u uw mogelijkheden bespreken, kijken of de gewenste datum nog beschikbaar is of een prijsopgave opvragen? Wij helpen u graag verder.
Offerte aanvragen

Vergader arrangementen in Midden Nederland

ALFREDS biedt diverse vergaderarrangementen maar ook trainingen, congressen of andere business meetings vullen wij graag in.

Gastvrijheid, kwaliteit en service staan bij ons voorop. Kom de sfeer proeven en maak vrijblijvend een afspraak om uw zakelijke bijeenkomst of vergadering in Midden Nederland door te spreken.

Bekijk arrangementen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze vergaderlocaties in Midden Nederland? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!

Contact & vragen

T: 0172 – 42 57 57
E: info@alfreds.nl
paars-link Stel vraag online
paars-link Bekijk adres & route

 

Reserveren

paars-link Nu direct online reserveren

couverts

 

Meer restaurant

paars-link Brunch
paars-link Lunch
paars-link Diner
paars-link High tea
paars-link Moorddiner
paars-link Theatherdiner
paars-link Dinerbon
paars-link Thuisbrengservice