fbpx

Een onvergetelijke dag op een unieke trouwlocatie: Alfreds

unieke trouwlocatieZijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie? Bij Alfreds staan jullie in het middelpunt en doen wij er alles aan om de trouwdag onvergetelijk te maken. Wij zijn gevestigd in een prachtig historisch pand.

De omgeving is werkelijk prachtig, onze unieke trouwlocatie ligt in een bijzonder park vol met mooie kastanjes, oude treurwilgen en weelderige bloemen. De locatie zelf is stijlvol en luxe ingericht en ademt een en al gastvrijheid en sfeer.

Wij maken uw dag bij Alfreds graag onvergetelijk, ook op culinair gebied! Onze keukenbrigade verzorgt met veel liefde en passie de culinaire invulling van jullie bruiloft en ons personeel zorgt dat het jullie aan niets zal ontbreken. Kortom, op de unieke trouwlocatie van Alfreds beleven jullie een huwelijksfeest om nooit meer te vergeten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons en wij kijken samen met u hoe we deze bijzondere dag invullen en u samen met familie en vrienden kunt genieten.

U kunt natuurlijk ook eerst langskomen voor een rondleiding en kennismaking bij Alfreds.

Vrijblijvende rondleiding

 

Trouwlocatie Alphen aan den Rijn

Bij ons kunnen jullie terecht voor verschillende onderdelen van jullie bruiloft. Zo kunnen wij zorgen voor een compleet verzorgde ontvangst, receptie en diner. Het Bad en Tuinhuys is een unieke trouwlocatie voor het huwelijksfeest. De ruimte is fraai en sfeervol ingericht en ideaal om jullie gasten meteen in de goede stemming te krijgen. Willen jullie tijdens een intieme culinaire avond in een klein gezelschap vieren dat jullie zijn getrouwd?

Of juist met een spetterend feest voor al jullie familie en vrienden? Willen jullie een DJ die zorgt dat de voetjes de hele avond van de vloer gaan of een muzikaal ensemble voor wat extra sfeer tijdens de receptie? Alles is mogelijk en wij denken graag met jullie mee!

 

Een unieke trouwlocatie voor een uniek bruiloftsfeest!

unieke trouwlocatieBij en met ons vieren jullie de huwelijksdag op een manier die geheel bij jullie past. Ook de invulling met betrekking tot de aankleding en techniek kunnen jullie volledig aan ons uitbesteden.

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloftsfeesten op onze unieke trouwlocatie, zorgen wij dat het jullie én het gezelschap niets zal ontbreken. Neem de proef op de som en ga eerst een keertje romantisch uit eten met elkaar. Dit zal jullie vast overtuigen!

Om in de stemming te komen kunnen jullie natuurlijk ook alvast wat beelden van de locatie bekijken. Het bespreken van uw wensen om samen een onvergetelijke dag te realiseren kan zowel telefonisch als per mail. Wanneer u uw gegevens achterlaat nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact met Alfreds