fbpx

Trendy en hippe trouwlocatie in Zuid Holland

Onze trouwlocatie in Zuid Holland biedt sfeer, romantiek, culinaire hoogstandjes en een spetterend feest. Alfreds is gevestigd in Alphen aan den Rijn en biedt een prachtige locatie waarbij alle romantische gevoelens loskomen. Wanneer jullie willen trouwen op onze trouwlocatie in Zuid Holland brengen wij alles voor jullie bij elkaar.

Onze trouwlocatie in Zuid Holland is een hippe en trendy locatie dat geheel in het teken staat van stijl, luxe, culinaire lekkernijen en een optimale service. Meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een informatiepakket aan!

Rondleiding aanvragen Informatiepakket aanvragen

Trouwlocatie in Zuid Holland

Trouwlocatie in Zuid-Holland met een aangename en ontspannen sfeer

Het 18e eeuwse pand gelegen in een schitterend park, maakt de trouwlocatie in Zuid Holland een van de toppers in Nederland. Tevens heeft onze trouwlocatie in Zuid-Holland een aangename en ontspannen sfeer waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Jullie dag zal precies worden zoals jullie voor ogen hebben. Dit alles zorgt voor een huwelijksdag om nooit te vergeten!

 

Check beschikbaarheid bij úw trouwlocatie in Zuid Holland

Wat jullie ook willen, wij kunnen het realiseren. Willen jullie een klein feestje? Of hadden jullie plannen voor een groot, bruisend huwelijksfeest? Vertel het ons en wij helpen jullie graag om er de dag van jullie leven van te maken. Onze bijzondere trouwlocatie zorgt ervoor dat er direct een fantastische sfeer is. Zo biedt onze bijzondere trouwlocatie een park met haar weelderige bloemen, oude kastanjes, geweldige treurwilgen en een gezellige buitenterras.

We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen voor een rondleiding door onze bijzondere trouwlocatie en een vrijblijvend gesprek. Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder!

Contact Check beschikbaarheid