Trouwen in Zuid Holland

Trouwen in Zuid Holland bij Alfreds als huwelijkslocatie

Jullie gaan trouwen in Zuid Holland en zoeken een romantische sfeervolle locatie in Zuid Holland? Dan is Alfreds in Alphen aan den Rijn precies wat jullie zoeken. Alfreds is gevestigd in een karakteristiek historisch 18de-eeuws pand gelegen in een prachtig aangelegd park met mooie waterpartijen, prachtige treurwilgen en fleurige bloemenpartijen.

Gaan jullie trouwen in Zuid Holland dan is Alfreds in Alphen aan den Rijn dé locatie. Alfreds is ingericht voor grote partijen maar verliest niet de sfeer als jullie het lekker klein willen houden. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan nodigen wij jullie uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Gaan jullie trouwen in Zuid Holland en jullie willen de mogelijkheden doorspreken dan vragen wij contact met ons op te nemen.

Meer informatie over trouwen bij Alfreds?
Telefoon 0172 – 42 57 57 | E-mail info@alfreds.nl

Informatie aanvragen

 

 

Velen zijn jullie voor gegaan

Alfreds is al sinds jaar en dag de locatie om te trouwen in Zuid Holland. Wekelijks worden er prachtige huwelijken gesloten bij Alfreds. In deze lopende jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en is weinig ons te gek. Hierdoor kunnen wij veel zorg bij jullie uit handen nemen en hebben wij een groot netwerk aan gerelateerde bedrijven waarmee we jullie in contact kunnen brengen.

Door onze ervaringen en kennis hebben we naam gemaakt voor trouwen in Zuid Holland. Alfreds is de locatie voor trouwen in Zuid Holland. Lees de verhalen van de bruidsparen die jullie zijn voor gegaan.

 

Praktisch Alfreds op een rijtje

  • Gelegen in prachtig park ideaal voor bruidsfotografie
  • Zowel voor grotere groepen als voor de kleinere groepen ingericht
  • Keuken gericht op culinaire diner en verfijnde hapjes
  • Voldoende parkeergelegenheid op loopafstand
  • Kennis van zaken en ontzorgt
  • Groot netwerk aan gerelateerde bedrijven

Bent u om?

Beschikbaarheid