fbpx

Vrijwel ieder bruidspaar is op zoek naar een romantische Romantische Trouwlocatietrouwlocatie voor hun huwelijk. Maar wat maakt een trouwlocatie dan romantisch? De ligging van een locatie is zeker belangrijk, maar ook de sfeer die het pand uitademt. ALFREDS is een romantische trouwlocatie in Zuid-Holland. Het 18de-eeuwse pand ademt een unieke sfeer en is gelegen in een schitterend en bijzonder park met weelderige bloemen en oude karakteristieke bomen. Onze inrichting is hip en luxe, maar zeker ook warm en sfeervol te noemen. Iedereen voelt zich altijd snel thuis en dat is ook de bedoeling. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, zonder het gevoel te willen geven dat je ‘te gast’ bent. Laat ons weten hoe jullie de huwelijksdag voor ogen hebben. Dan maken wij met veel passie en plezier een mooi voorstel op maat! We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Vraag daarom snel een offerte op.

Afspraak maken Offerte aanvragen

Romantische trouwlocatie

Mooiste trouwlocatie Alphen aan den Rijn e.o.

ALFREDS staat echt bekend als een van de mooiste trouwlocaties in Alphen aan den Rijn en omgeving. Dit is te danken aan het karakteristieke pand, het weelderige park en de fijne en professionele service. Na een groot aantal huwelijksfeest te hebben georganiseerd is niets te gek en zijn alle vragen ondertussen wel de revue gepasseerd. Dus heeft u vragen over een huwelijksvoltrekking op de romantische trouwlocatie van Alphen aan den Rijn en omstreken. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en dragen graag bij aan één van de belangrijkste en mooiste dagen van uw leven.

Afspraak maken

De afgelopen jaren hebben al veel newly weds hun huwelijk bij ons gevierd. Zo beschreef één van onze bruidsparen hun huwelijk op onze romantische trouwlocatie als volgt:

“Wij hebben hier een fantastische bruiloft mogen vieren. Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld en wat een mooie, warme ambiance! Onder het personeel is gigantisch veel kennis en wordt er actief met je meegedacht! De ervaring van het personeel van Alfreds heeft het onder meer tot een fantastische dag gemaakt! Een aanrader!”

Mogelijkheden romantische trouwlocatie ALFREDS

Willen jullie net als bovenstaand bruidspaar zo kunnen terugkijken op de mooiste dag van uw leven? Bespreek dan samen met ons wat de mogelijkheden zijn om jullie bruiloft bij ons te vieren. Wij zorgen er op onze romantische trouwlocatie voor dat jullie dag precies gaat worden zoals jullie graag willen. Bezorg elkaar en al jullie huwelijksgasten een dag en feest om nooit meer te vergeten! Benieuwd of jullie beoogde trouwdatum nog vrij is op onze romantische trouwlocatie? Neem dan contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier of bel 0172 – 42 57 57

Beschikbaarheid aanvragen Informatiepakket aanvragen?