fbpx

Romantisch uit eten bij Alfreds

romantisch uit etenVoor een avond romantisch uit eten in een sfeervolle omgeving gaat u naar Alfreds. Alfreds is hét restaurant in Alphen aan den Rijn waarin u heerlijk kunt genieten van culinaire gerechten in een romantische en stijlvolle ambiance. De sfeer in ons restaurant speelt een grote rol om romantisch uit eten te gaan. Ruimtelijk, sfeervol, karakteristiek en toch intiem zijn de elementen die ervoor zorgen dat u heerlijk samen romantisch kunt dineren. Ook het Park Rijnstroom met mooie waterpartijen en eeuwenoude bomen geeft het restaurant die extra uitstraling als het gaat om romantisch uit eten.

Wilt u samen romantisch uit eten of  een romantisch diner voor 2 cadeau doen? Reserveer vandaag nog online of bestel online de Alfreds dinerbon en ervaar onze unieke locatie met verrassende gerechten.

Online reserveren Dinerbon cadeau doen

Romantisch uit eten

Op onze unieke locatie kunt u terecht voor zowel een heerlijke brunch, diner of een gezellige high tea met vrienden en familie. Wij bieden ook zakelijke arrangementen waarbij u een uitgebreide keuze heeft. Alfreds is niet alleen de plek om romantisch te dineren, u kunt hier ook een exclusief trouwfeest of een business bijeenkomst geven. Bent u ook benieuwd wat er bij Alfreds allemaal mogelijk is? Bekijk het hier.

Culinair genieten van een romantisch diner

Romantisch dineren Ervaar samen een avond romantisch uit eten waarbij u culinair in de watten wordt gelegd. Ieder restaurant heeft zijn eigen charme maar bij Alfreds kunt u speciaal uit eten in een unieke omgeving. Geniet van de lekkerste culinaire gerechten begeleid met mooie wijnen in een karakteristiek pand. Romantisch uit eten gaan bij Alfreds levert u gegarandeerd een romantische avond samen met uw geliefde op. Speciaal uit eten gaan bij Alfreds staat voor een sublieme keuken, persoonlijk contact, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een unieke en romantische omgeving.

Romantisch uit eten in een speciale ambiance

Als culinair restaurant in Alphen aan den Rijn biedt Alfreds elke twee maanden een nieuwe menukaart. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u romantisch uit eten? Wij nodigen u graag uit in ons restaurant om onze gerechten te ervaren. Vanaf half zes serveren wij het diner en bovendien zijn wij iedere dag geopend!

Wilt u meer informatie over romantisch uit eten met uw geliefde? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie Reserveer direct