fbpx

ETEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Met onze menukaart onderscheidt Senzaa zich verrassend van andere keukens in restaurants in Alphen aan den Rijn. Aan de basis liggen eerlijke streekproducten, door chefkoks Robin Verlaan en Bart Half voorzien van de Senzaa taste.

Befaamd is de carpaccio, waar veel gasten voor terugkomen. Maar ook de (oosterse) dressing en de vele kruidenmengels uit Marokko kennen hun gelijke niet in andere Alphen aan den Rijn restaurants.

Restaurant Alphen aan den Rijn

Als restaurant in Alphen aan den Rijn biedt Senzaa gasten elke twee maanden een nieuwe menukaart. Benieuwd? Kom eten in Alphen aan den Rijn. Wij zijn elke dag geopend. Vanaf half zes serveren wij het diner.

Voor de kids

Met kinderen kun je alle kanten op bij ons! Wij hebben een lekker kindermenu met een tomatensoepje of een vers fruit cocktail en als hoofdgerecht frietjes met een kroket, frikadel of kipnuggets. Als toetje serveren wij een kinderijsje. Zijn jouw kids al echte lekkerbekken dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om een voorgerecht of hoofdgerecht van de kaart wat kleiner te serveren.

Een combinatie is natuurlijk ook altijd mogelijk! Kortom ook de kleine kabouters kunnen hier heerlijk smullen!

Menukaart