Restaurant in Alphen aan den Rijn met diverse eetgelegenheden!

Langs de oevers van de Oude Rijn in het altijd gezellige Alphen staat ons prachtige restaurant Alfreds met een rijke historie. In ons restaurant en in onze vergaderruimtes doen we er alles aan om een warme sfeer te creëren voor onze gasten zodat u optimaal kunt genieten en presteren. U kunt bij ons restaurant in Alphen aan den Rijn terecht voor een smaakvolle lunch, diner, brunch of high tea.

Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan het moorddiner of escape room dinerspel. Of heeft u een gezellig avondje theater voor de boeg? Profiteer dan van het theaterdiner. Ervaar zelf hoe verrukkelijk verrassend Alfreds is en kom gezellig eten in Alphen aan den Rijn.

 

Iedere 2 maanden een nieuw menu. Bekijk hier onze actuele menukaart

menukaart Alfreds restaurant in Alphen aan den Rijn

Uniek bij Alfreds: thuisbrengservice

Euro Bob zorgt ervoor dat u én uw auto netjes worden thuisgebracht. Lees meer


Lunch

lunch in Alphen aan den Rijn

Van maandag tot met vrijdag, vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom voor de lunch. Natuurlijk kunt u ook in de weekenden met een gezelschap vanaf 25 personen gebruik maken van onze uitgebreide lunchkaart..
Bekijk menuReserveren

Diner

restaurant-alfreds-hoofdgerecht

Wij serveren de gerechten in het klein! Zo kunt u meerdere gerechten proeven en genieten van verschillende smaken. Wij raden u onze gerechtjes + dessert aan à € 32,50 p.p.
Bekijk menuReserveren

Brunch

restaurant-brunch

De ‘Brunch’ wordt geserveerd op elke eerste en derde zondag van de maand tussen 11.30 en 15.00 uur. Wij verzoeken u vriendelijk van te voren te reserveren, à € 24,50 p.p.
Bekijk menuReserveren

High tea

restaurant-high-teaOp elke eerste en derde zondag van de maand serveren wij een heerlijke High Tea. Een moment van genieten op de zondagmiddag.De High Tea wordt geserveerd vanaf 15.00 tot 17.30 uur op reservering.  à € 19,95 p.p.
Bekijk menuReserveren

Moorddiner

restaurant-alfreds-moorddiner

Wat is een Moorddiner? 
Het concept van een moorddiner is even eenvoudig als briljant: zet een groep mensen bij elkaar en geef elk van hen een rol die voor de andere gasten geheim blijft.  à € 47,50 p.p.
Info moorddiner

Theaterdiner

restaurant-alfreds-sfeer

Een theaterdiner kost EUR 60,00 pp en is inclusief welkomstdrankje, het diner en de theatervoorstelling. Wij maken voor u met plezier een offerte op maat.
Info theatermenu

 

 

 


Foto’s restaurant in Alphen aan den Rijn