fbpx

Senzaa

Waar Danny Arts ALFREDS Restaurant in Alphen aan den Rijn in 1999 nog in Engelse stijl overnam, kennen de meeste gasten het nu als dé plek waar het heerlijk, culinair vertoeven is in een moderne, stijlvolle ambiance. Elk detail in het historische pand – een voormalig buitenhuis, later weeshuis uit de 18de eeuw – ademt gastvrijheid uit. ALFREDS doet er dan ook alles aan om het de gast naar de zin te maken. Lekker tafelen, daar gaat het om. Luxe is hier niet duur. Luxe is hier oog en oor hebben voor de gast.

ALFREDS is dan ook:

paars-link de locatie eten in Alphen aan den Rijn
paars-link de locatie lunchen in Alphen aan den Rijn
paars-link de locatie vergaderen
paars-link de locatie training
paars-link de locatie trouwfeest
paars-link de locatie voor elke andere gelegenheid waar gezelschappen ook culinair willen genieten

Passie voor het vak

De mensen van ALFREDS werken met passie voor hun vak. Zij staan voor een sublieme keuken, persoonlijk contact, gezellige huiselijkheid en bieden dat alles tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Horeca is voor hen geen werk, maar een vak dat zij met liefde uitoefenen. Voor de gast!

Rondleiding

De foto’s geven natuurlijk al een goede eerste indruk van ALFREDS Restaurant Business en Huwelijkslocatie. Het is vast niet moeilijk voor te stellen dat je hier met een team collega’s je locatie vergaderen hebt gevonden. Wellicht wil je trouwen in Alphen aan de Rijn en zoek je goede tips voor onvergetelijke huwelijksfeesten? Of wil je een feest geven en/of met een (groot) gezelschap eten in Alphen aan den Rijn? Aarzel niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Afspraak maken

Proef de sfeer!

Danny Arts

Telefoon 0172 – 42 57 57 | E-mail info@alfreds.nl

Ga direct naar alle informatie over:  paars-link Alfreds restaurantpaars-link Alfreds Businesspaars-link Alfreds huwelijk

 

Impressie ALFREDS

kopje koffie bij Alfreds
Businesslocatie
Fotogallerij
hapje eten in alphen
Restaurant
Fotogallerij
trouwen in alphen
Trouwen
Fotogallerij
entree restaurant alfreds
Alfreds
Alle foto’s