fbpx

Zakelijke lunch in Alphen aan den Rijn

Alfreds is dé plek waar u kunt genieten van een culinaire lunch in Alphen aan den Rijn. Van maandag tot en met vrijdag, vanaf 12:00 bent u van harte welkom om lekker te komen lunchen met collega’s.

Natuurlijk kunt u in het weekend met een gezelschap vanaf 25 personen gebruik maken van onze uitgebreide lunchkaart.

De keuken verrast u graag met overheerlijke lunch gerechten, waarin u op ontdekkingsreis gaat naar de sensationele smaken van Alfreds. Lunchen in Alphen aan den Rijn kunt u ook combineren met één van onze vergaderarrangementen. Onze vergaderzalen zijn dusdanig ingericht dat u presentaties kunt geven op grote schermen voor klanten en of collega’s.

zaal huren bij restaurant alfreds

Wilt u heerlijk vertoeven in een moderne en stijlvolle ambiance? Dan bent u bij Alfreds aan het juiste adres.

Reserveer Direct

 

 

Culinaire lunchgerechten

Ook voor een zakelijke lunch in Alphen aan den Rijn ontvangt Alfreds u graag. U heeft een uitgebreide keuze tussen gevarieerde lunchgerechten, begeleid door een heerlijk glas wijn of gevolgd door een lekkere kop koffie. Wilt u graag met uw culinair lunchen in Alphen aan den Rijn met uw zakenrelaties?

Alfreds heeft speciaal een snelle zakelijke lunch in Alphen aan den Rijn samengesteld, die geheel aansluit aan uw agenda.

catering bij restaurant alfreds

 

Reserveer nu een lunch in Alphen aan den Rijn

Heeft u speciale dieetwensen? Laat het ons weten, dan kunnen wij een mooi alternatief serveren. Wilt u meer informatie over een zakelijke lunch in Alphen aan den Rijn?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bekijk onze menukaart voor een uitgebreid aanbod aan culinaire lunchgerechten.

lunch alphen aan den rijn