fbpx

Kerstdiner

Op 25 en 26 december 2021 organiseren wij een een kerstbrunch en kerstdiner vol beleving, live muziek en entertainment bij ons op locatie. Gezellig met z’n allen kerst vieren. Natuurlijk zullen we rekening houden met de dan geldende regels rondom corona.

Bekijk onze kerst teaser en kom al helemaal in de stemming. Voor het menu scroll je iets verder. Wil je reserveren? Dat kan online via de knop reserveren, via een belletje naar 0172-425757 of stuur een e-mail naar info@senzaa.nl.

Kerstdiners bestellen

Als je liever van een kerstdiner thuis wil genieten met je gezin, kun je eenvoudig een kerstdiner bestellen bij Senzaa. Dan hoef je geen uren in de keuken te staan maar wel heerlijk genieten. Bestel je kerstdiner aan huis en kies de dag voor je afhaal kerstdiner. Warm het thuis even op en je hebt een heerlijk kerstdiner thuis. Merry Christmas 🎄

Kerstmenu's 2021 ❤️

Kerstdiner en Kerstbrunch bij Senzaa

Kerst Diner

Kerst Diner kids

Kerst Brunch

Kerst Brunch kids

Zakelijke kerst

Vind je het dit jaar lastig om iets leuks te verzinnen of organiseren voor je personeel? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Samen zorgen we dat voor een spetterend einde van het jaar. Maak het verschil met andere werkgevers door er dit jaar een echt feestje van te maken. Verras ze en zorg dat ze flink kunnen opscheppen over wat jij voor ze hebt georganiseerd. Het is met de huidige arbeidsmarkt immers lastig genoeg om goed personeel aan je te binden, laat staan nieuw personeel te vinden. Bel je snel?

Je kunt ons bereiken via 0172-425757 of stuur een e-mail naar info@senzaa.nl.

Veel gestelde vragen over kerst, de kerstbrunch en het kerstdiner bij Senzaa

Dat is makkelijk, want je hoeft echt niet verder te zoeken. Want Senzaa heeft dit jaar het lekkerste en gezelligste kerstdiner in Alphen aan den Rijn. Reserveer je plekje voor het kerstdiner nu bij Senzaa en geef dit bijzondere jaar dat extra beetje beetje kleur.

Voor het lekkerste kerstmenu van een restaurant in Alphen aan den Rijn ben je bij Senzaa op de juiste plek. Wij zouden het heel leuk vinden om je te voorzien van een heerlijk kerstmenu in Alphen aan den Rijn.

Ben je op zoek naar kerstmenu voor een diner in Alphen aan den Rijn? Zoek dan niet verder en lees deze pagina helemaal door. Hier staat ons kerstmenu volledig beschreven.

Wil je een kerstdiner bestellen in Alphen aan den Rijn? Dan ben je op de juiste plek. Bij Senzaa kun je een kerstdiner bestellen voor een diner in Alphen aan den Rijn. Bekijk ons kerstdiner en bestel deze heel makkelijk online.

Wil je een kerstmenu bestellen Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Senzaa op de juiste plek. Bij Senzaa kun je een kerstmenu bestellen voor een kerstdiner in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bekijk ons kerstmenu en bestel je kerstdiner deze heel makkelijk online.

Ben je op zoek naar een kerst brunch box? Dan ben je op de juiste plek. Bij Senzaa kun je een heerlijke kerst brunch box bestellen voor kerst. Bekijk ons aanbod voor een kerstdiner bestellen en bestel deze heel makkelijk online.

Ben je op zoek naar een Alfreds diner kerst beleving? Bij Senzaa kun je een heerlijk diner voor kerst laten bezorgen of zelf ophalen. Bekijk ons kerst diner menu en bestel deze heel makkelijk online.

Wil je een kerstmenu bestellen van Alfreds diner? Dan doe je dat tegenwoordig bij Senzaa. Bij Senzaa diner bestellen? Bekijk ons kerstdiner en bestel deze heel makkelijk online.

Senzaa heeft een heerlijk hoofdgerecht voor kerstmis dit jaar. Te weten: Hertenbiefstuk, een saus van Pedro Ximenez,  aardappeltaart en rode kool.