fbpx

Kerstbrunch 2022

Ook dit jaar organiseren wij weer een heerlijke brunch met kerst. En dit jaar weer lekker vertrouwd bij ons op locatie. Dus kom gezellig met familie, vrienden of je personeel, wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Onze kerstbrunch is op 1e en 2e kerstdag (zondag 25 december en maandag 26 december).

Kerstbrunch reserveren bij Senzaa

Kerstbrunch

Kids kerstBrunch

Zakelijke kerst

Vind je het dit jaar lastig om iets leuks te verzinnen of organiseren voor je personeel? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Samen zorgen we dat voor een spetterend einde van het jaar. Maak het verschil met andere werkgevers door er dit jaar een echt feestje van te maken. Verras ze en zorg dat ze flink kunnen opscheppen over wat jij voor ze hebt georganiseerd. Het is met de huidige arbeidsmarkt immers lastig genoeg om goed personeel aan je te binden, laat staan nieuw personeel te vinden. Bel je snel?

Je kunt ons bereiken via 0172-425757 of stuur een e-mail naar info@senzaa.nl.

Veel gestelde vragen over kerst, de kerstbrunch en het kerstdiner bij Senzaa

Dat is makkelijk, want je hoeft echt niet verder te zoeken. Want Senzaa heeft dit jaar de lekkerste en gezelligste kerstbrunch in Alphen aan den Rijn. Reserveer je plekje voor de kerstbrunch nu bij Senzaa en geef dit bijzondere jaar dat extra beetje beetje kleur.

Ben je op zoek naar kerstbrunch voor een brunch in Alphen aan den Rijn? Zoek dan niet verder en lees deze pagina helemaal door. Hier staat onze kerstbrunch volledig beschreven.