fbpx

Kerstdiner

Ondanks het super toffe entertainment en de verrukkelijke kerstmenu’s die wij hadden bedacht voor het kerstdiner en de kerstbrunch, hebben wij toch moeten besluiten om alleen de kerst drive thru door te laten gaan. Om een einde te maken aan de onzekerheid en iedereen op tijd een keuze te kunnen laten maken, moesten wij een knoop doorhakken. Zoals het nu zien zullen er geen versoepelingen komen en zelfs dan kan er ook maar 1/3 van de ruimte bezet worden. Dat vinden wij niet gezellig en is financieel ook niet haalbaar. Het is helaas niet anders.

Kerstdiners bestellen

Maar… net zoals vorig jaar organiseren we weer een kerst drive thru waar je op 1e en 2e kerstdag helemaal in de kerststemming kan komen. Als je aan komt rijden komen de lichtjes, de muziek en de kerststerren je tegemoet. Met een zee aan kerstbomen en lichtjes waan je je even in een andere wereld! Net over het bruggetje krijg je je kerstbrunch, kerst high tea, borrelbox of kerstdiner overhandigd door een van de kerstdames. Vervolgens hoef je deze thuis alleen maar uit te pakken en heerlijk te genieten! Voor het kerstdiner hoef je zelf hooguit 20 minuten in de keuken te staan. Zelfs als je nog nooit gekookt hebt, maak jij van dit kerstmenu een waanzinnige maaltijd! Zo maken we er toch nog een super lekkere kerst van!

Kerstmenu's 2021 ❤️

Kerstdiners bestellen bij Senzaa

Kerstdiner thuis

Op 24 december staat je afhaal kerstdiner klaar tussen 15:00 en 18:30 uur en op 25 en 26 december staan je kerstmenu’s klaar tussen 16:00 en 17:30 uur. Je kerstdiner thuis bezorgen doen wij op 24 december tussen 15:00 en 18:00.

Kids kerstdiner thuis

Op 24 december staat je afhaal kerstdiner klaar tussen 15:00 en 18:30 uur en op 25 en 26 december staan je kerstmenu’s klaar tussen 16:00 en 17:30 uur. Je kerstdiner thuis bezorgen doen wij op 24 december tussen 15:00 en 18:00.

Kerst Borrelbox

Op 24 december staat je borrelbox klaar om af te halen tussen 15:00 en 18:30 uur en op 25 en 26 december staan je kerstmenu’s klaar tussen 14:00 en 17:30 uur. Je borrelbox thuis bezorgen doen wij op 24 december tussen 15:00 en 18:00.

KerstBrunch thuis

Je kunt je kerstbrunch afhalen op 24 december tussen 15:00 en 18:30 uur en op 25 en 26 december tussen 9:30 en 12:00 uur. Je kerstbrunch bezorgen doen wij op 24 december tussen 15:00 en 18:00. 

Kids kerstBrunch thuis

Je kunt je kerstbrunch afhalen op 24 december tussen 15:00 en 18:30 uur en op 25 en 26 december tussen 9:30 en 12:00 uur. Je kerstbrunch bezorgen doen wij op 24 december tussen 15:00 en 18:00. 

High Tea Kerst

Op 24 december staat je kerst high tea klaar om af te halen tussen 15:00 en 18:30 uur en op 25 en 26 december staan je kerstmenu’s klaar tussen 12:00 en 15:00 uur. Je kerst high tea thuis bezorgen doen wij op 24 december tussen 15:00 en 18:00.

Kerst minithuisconcert

Zakelijke kerst

Vind je het dit jaar lastig om iets leuks te verzinnen of organiseren voor je personeel? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Samen zorgen we dat voor een spetterend einde van het jaar. Maak het verschil met andere werkgevers door er dit jaar een echt feestje van te maken. Verras ze en zorg dat ze flink kunnen opscheppen over wat jij voor ze hebt georganiseerd. Het is met de huidige arbeidsmarkt immers lastig genoeg om goed personeel aan je te binden, laat staan nieuw personeel te vinden. Bel je snel?

Je kunt ons bereiken via 0172-425757 of stuur een e-mail naar info@senzaa.nl.

Veel gestelde vragen over kerst, de kerstbrunch en het kerstdiner bij Senzaa

Dat is makkelijk, want je hoeft echt niet verder te zoeken. Want Senzaa heeft dit jaar het lekkerste en gezelligste kerstdiner in Alphen aan den Rijn. Reserveer je plekje voor het kerstdiner nu bij Senzaa en geef dit bijzondere jaar dat extra beetje beetje kleur.

Voor het lekkerste kerstmenu van een restaurant in Alphen aan den Rijn ben je bij Senzaa op de juiste plek. Wij zouden het heel leuk vinden om je te voorzien van een heerlijk kerstmenu in Alphen aan den Rijn.

Ben je op zoek naar kerstmenu voor een diner in Alphen aan den Rijn? Zoek dan niet verder en lees deze pagina helemaal door. Hier staat ons kerstmenu volledig beschreven.

Wil je een kerstdiner bestellen in Alphen aan den Rijn? Dan ben je op de juiste plek. Bij Senzaa kun je een kerstdiner bestellen voor een diner in Alphen aan den Rijn. Bekijk ons kerstdiner en bestel deze heel makkelijk online.

Wil je een kerstmenu bestellen Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Senzaa op de juiste plek. Bij Senzaa kun je een kerstmenu bestellen voor een kerstdiner in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bekijk ons kerstmenu en bestel je kerstdiner deze heel makkelijk online.

Ben je op zoek naar een kerst brunch box? Dan ben je op de juiste plek. Bij Senzaa kun je een heerlijke kerst brunch box bestellen voor kerst. Bekijk ons aanbod voor een kerstdiner bestellen en bestel deze heel makkelijk online.

Ben je op zoek naar een Alfreds diner kerst beleving? Bij Senzaa kun je een heerlijk diner voor kerst laten bezorgen of zelf ophalen. Bekijk ons kerst diner menu en bestel deze heel makkelijk online.

Wil je een kerstmenu bestellen van Alfreds diner? Dan doe je dat tegenwoordig bij Senzaa. Bij Senzaa diner bestellen? Bekijk ons kerstdiner en bestel deze heel makkelijk online.

Senzaa heeft een heerlijk hoofdgerecht voor kerstmis dit jaar. Te weten: Hertenbiefstuk, een saus van Pedro Ximenez,  aardappeltaart en rode kool.