Kerst met Alfreds

Op 25 en 26 december organiseren wij een spectaculaire Kerst Drive-Thru waar jij je heerlijke Brunch, High Tea, Borrel of Diner Box op kunt halen. En als je dat op deze dagen niet lukt, dan kunnen wij de door jou bestelde box op de 24e bij je bezorgen.

Wanneer je aan komt rijden word je al helemaal blij van de kerstmuziek en het aanzicht van een leuk kersttafereel met kerstvrouwen. Je krijgt dan, zittend in je auto je bestelling overhandigd.

Op 24 december zullen wij boxen bezorgen en op 25 en 26 december kun je zelf je box komen ophalen in onze spectaculaire drive-thru. Dat coronaproof feestje wil je echt niet missen. Bestellen voor kerst is niet meer mogelijk. Annuleren is niet mogelijk.

Kerst met Alfreds in en de kerstmeiden in Alphen aan den Rijn
Uitverkocht!

24, 25 en 26 december 2020

Onze Kerst Drive Thru is Coronaproof!

Kerst Brunch Box

Kerst High Tea Box

Kerst Borrel Box

Coronaproof

Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig is en blijft. Wij nemen maatregelen om onze Kerst Drive Thru volledig Coronaproof te organiseren. Je komt niet uit je auto en wij geven de door jou bestelde box aan via een grote sneeuwschep. Jouw kerst is veilig met Alfreds.

Kerst Diner Box

Kerst Vega Menu

Kerst Kids Menu

Zakelijke Kerst

Vind je het dit jaar lastig om iets leuks te verzinnen of organiseren voor je personeel? Kijk dan eens naar onze gave kerst drive-thru voor bedrijven. Wij zorgen dat je personeel of klanten een gave show krijgen terwijl ze hun kerstpakket overhandigd krijgen. Dit kunnen we zelfs bij jullie op locatie organiseren.

Wij danken jullie hartelijk voor alle support die jullie ons gegeven hebben in dit bijzondere jaar. Wij wensen jullie ondanks de huidige situatie een gezellig kerstfeest en een goed uiteinde toe. Geniet van elkaars gezelschap (waar mogelijk) en hopelijk zien we elkaar snel weer bij Alfreds. En vergeet je box niet voor 21 december te bestellen!

Hartelijke groet,

Danny, Amber, Floor, Robin, Bart, Patricia, Henk, Thijs, Luuk, Faicel, Merle, Sophie, Zoë, Thijmen, Laurijn, Daphne, Marieke & Fiene.

Heb je een vraag? Bel 0172-425757 of stuur een e-mail naar info@alfreds.nl.

Dat is makkelijk, want je hoeft echt niet verder te zoeken. Want Alfreds heeft dit jaar het lekkerste kerstdiner in Alphen aan den Rijn. met Alfreds is dit jaar zeer speciaal en geeft toch nog een beetje kleur aan dit bijzondere jaar. Bestel je kerstdiner nu bij Alfreds en geef dit bijzondere jaar toch nog een beetje kleur.

Voor het lekkerste kerstmenu van een restaurant in Alphen aan den Rijn ben je bij Alfreds op de juiste plek. Wij zouden het heel leuk vinden om je te voorzien van een heerlijk kerstmenu in Alphen aan den Rijn. Bekijk onze kerstpagina en laat je verrassen door ons heerlijke kerstmenu dat je kunt afhalen. Maar we bezorgen het kerstmenu ook bij je thuis als je dat wilt.

Ben je op zoek naar kerstmenu voor een diner in Alphen aan den Rijn? Zoek dan niet verder en lees deze pagina helemaal door. Hier staat ons kerstmenu volledig beschreven.

Wil je een kerstdiner bestellen in Alphen aan den Rijn? Dan ben je op de juiste plek. Bij Alfreds kun je een kerstdiner bestellen voor een diner in Alphen aan den Rijn. Bekijk ons kerstdiner en bestel deze heel makkelijk online.

Wil je een kerstmenu bestellen Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Alfreds op de juiste plek. Bij Alfreds kun je een kerstmenu bestellen voor een kerstdiner in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bekijk ons kerstmenu en bestel je kerstdiner deze heel makkelijk online.

Wil je een kerstmenu bestellen van Alfreds diner? Dan ben je op de juiste plek. Bij Alfreds diner bestellen? Bekijk ons kerstdiner en bestel deze heel makkelijk online.

Ben je op zoek naar een borrelplank in Alphen aan den Rijn? Dan ben je op de juiste plek. Bij Alfreds kun je een heerlijke borrelplank bestellen voor kerst? Bekijk ons kerstmenu en bestel deze heel makkelijk online.

Ben je op zoek naar een kerst brunch box? Dan ben je op de juiste plek. Bij Alfreds kun je een heerlijke kerst brunch box bestellen voor kerst. Bekijk ons kerstmenu en bestel deze heel makkelijk online.

Ben je op zoek om een Alfreds diner te laten bezorgen? Dan ben je op de juiste plek. Bij Alfreds kun je een heerlijk diner laten bezorgen. Bekijk ons menu en bestel deze heel makkelijk online.

Ben je op zoek naar een Alfreds diner kerst beleving? Bij Alfreds kun je een heerlijk diner voor kerst laten bezorgen of zelf ophalen. Bekijk ons kerst diner menu en bestel deze heel makkelijk online.