fbpx

Kom sfeer proeven op de locatie voor jullie trouwfeest

Een speciale gelegenheid verdient iets speciaals

Huwelijksfeest locaties moeten aan veel eisen voldoen. Het is de sfeer, je welkom voelen als gast, de locatie, het eten, de muziek, maar ook de ligging. Waarin ALFREDS Restaurant Business en Huwelijkslocatie zich onderscheidt van andere trouwfeest locaties?

Wat maakt deze locatie trouwfeest bijzonder?

paars-link De sfeer is informeel, chique, maar ook huiselijk. Iedereen voelt zich snel bij ons thuis.
paars-link Vertel ons hoe jullie de dag voor jullie zien. Vrijwel alles is mogelijk en wij denken graag met jullie mee. Hier geen vaste dagprogramma’s. Wij maken iets op maat!
paars-link Het oude Bad en Tuinhuys biedt een onwijs mooie ruimte voor een spraakmakende dag.
paars-link Samen met jullie stellen wij een heerlijk diner samen. Tongstrelende gerechten uit onze bekende keuken!
paars-link Qua muzikale invulling denken wij ook graag mee. De één wil een live band, de ander een dj. Of gaan jullie liever voor een brassband?
paars-link Met zijn centrale ligging is Alphen aan den Rijn natuurlijk ook voor gasten die niet naast de deur wonen een ideale bestemming onder de trouwfeesten locaties.

Huwelijksfeest locaties

Zoekend naar huwelijksfeest locaties mag ALFREDS dus zeker niet op jullie lijst ontbreken. Benieuwd of ook jullie kunnen trouwen in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op. Wij leiden jullie graag een keer rond, waarbij natuurlijk ook de deuren van het Bad en Tuinhuys open staan. Ondertussen kunnen jullie ons jullie eigen ideeën en wensen vertellen. Wij luisteren, geven graag tips en zien er naar uit om er samen met jullie een geweldige dag van te maken op deze ultieme locatie voor een trouwfeest!

Reserveren Beschikbaarheid