Just married – trouwreportage

Just married – trouwreportage

Inspiratie opdoen ? Klik hier voor meer informatie.

Hier lezen jullie de verhalen van de bruidsparen die jullie voor zijn gegaan!

10 ervaringen genoemd op www.theperfectwedding.nl 

GEMIDDELD 9.6

Informatievoorziening: 9.4

Communicatie & afspraken: 9.6

Medewerkers: 9.9

Flexibiliteit: 9.4

Begreep onze wensen: 9.8

Prijs & kwaliteit: 9.4

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen op onze mooie dag!!

Bedankt voor de goede service, het heerlijke diner en het top feestje!!

Alles was perfect, precies zoals wij het wilde!!

 

Nogmaals bedankt!!

 

Groeten Denny en Bibi van den Bos

Esther geeft een 8.3

Wij hebben bij Alfreds de meest fantastische dag beleefd. We hadden zo onze wensen en zij hebben alles gedaan om deze te vervullen. En dat is helemaal gelukt

Informatievoorziening: 8.0    Communicatie & afspraken: 8.0    Medewerkers: 10.0    Flexibiliteit: 8.0    Begreep onze wensen: 8.0    Prijs & kwaliteit: 8.0

laura geeft een 10

Fantastische locatie, echt een plaatje! Begrijpen precies wat je wilt en alles is mogelijk. Kwaliteit van het eten is top! Alle gasten waren hier ook zeer over te spreken. Wij zijn de hele dag hier geweest. Vanaf de lunch tot aan het feest. Mooie ceremonie gehad hier.

Informatievoorziening: 10.0   Communicatie & afspraken: 10.0   Medewerkers: 10.0   Flexibiliteit: 10.0    Begreep onze wensen: 10.0   Prijs & kwaliteit: 10.0

Kim geeft een 10

Wij hebben op 24-04-2015 ons huwelijk hier gevierd. Toen we aankwamen hebben we eerst overheerlijk hier gegeten, en daarna ons feest gevierd.
Niets anders dan complimenten voor Alfreds! Een prachtige locatie, heerlijk eten en super bediening. We zijn niets te kort gekomen.
Het contact vooraf hebben we ook als heel fijn ervaren. We konden terecht voor vragen en twijfels.
Helemaal super!

Informatievoorziening: 10.0   Communicatie & afspraken: 10.0   Medewerkers: 10.0   Flexibiliteit: 10.0   Begreep onze wensen: 10.0   Prijs & kwaliteit: 10.0

Mayka Hermans geeft een 9.7

Fantastische locatie die werkelijk overal in meedenkt en zorgt dat je als bruidspaar een nagenoeg zorgeloze dag hebt! Het eten is fantastisch!!

Informatievoorziening: 10.0   Communicatie & afspraken: 10.0   Medewerkers: 8.0    Flexibiliteit: 10.0   Begreep onze wensen: 10.0   Prijs & kwaliteit: 10.0

 

Jan en Kim 25-04-2013
Donderdag 25 april van dit jaar hebben wij bij Alfreds de mooiste dag van ons leven gehad! Deze dag hebben wij elkaar het ja-woord gegeven in het prachtige Tuinhuys van Alfreds waarna we de bruidstaart hebben aangesneden in de tuin. We hadden mooi weer en veel zon, waardoor we heerlijk met onze gasten konden genieten in de prachtig voor ons aangeklede tuin. Rond 4 uur zijn we met onze gasten foto’s gaan maken in het naastgelegen park. Ik kan dit iedereen aanraden! Je hoeft niet weg van de locatie met je daggasten en alles is op loopafstand. Rond 5 uur kregen we netjes een seintje van de partymanager dat we konden plaatsnemen in de Parkkamer voor een heerlijk diner. Onze gasten praten nu nog over het eten, hoe goed alles smaakte en de opmaak van alle gerechten.

Alfreds heeft ons door de goede service een top dag verzorgd en vooral mij als bruid het geruste gevoel gegeven wat ik nodig had. Tijdens de gesprekken vooraf werd alles goed doorgenomen en alles was bespreekbaar. Ik vond het fijn dat er met me werd meegedacht hoe we er samen een mooie dag van konden maken en dat is 100% gelukt. Door de goede service, ligging, mooie aankleding van de zalen, diner, maar vooral de klantvriendelijkheid zouden wij deze trouwlocatie aan iedereen aanraden!!!

Alfreds, nogmaals bedankt voor deze mooie dag die mede dankzij jullie voor ons perfect was!

 

Marco en Jacqueline 31-05-2013
Mede door de goede zorgen van Alfreds hebben wij een fantastische dag gehad de 31e! Dat begon al bij de eerste afspraak om de dag door te spreken, wat we wilden, wat er kon, zalen bekijken en het meedenken. In de voorbereiding hebben we nog best een aantal dingen veranderd, maar dat bleef telkens mogelijk. Op de dag zelf kregen we een party planner toegewezen die voor onze ceremoniemeester het vaste aanspreekpunt was. Van onze gasten hebben we nog veel reacties gekregen over de aankleding van de zaal en alle heerlijke hapjes. Dat, samen met de hele aankleding en verzorging, en de goede zorgen van al het personeel maakt dat wij terugkijken op een superdag!!!

Groetjes, Marco en Jacqueline.

 

Thimo en Kelly 12-07-2013
Op 12 juli 2013 zijn wij getrouwd bij Alfreds in Alphen aan den Rijn. Al geruime tijd voor deze datum hebben wij een bezoek gebracht aan deze trouwlocatie. Meteen viel ons de gezellige sfeer in de trouwzaal, feestzaal en dinerzaal op. Ook het eerste gesprek was naar ons gevoel heel prettig. In de aanloop naar onze huwelijksdag merkten wij dat er geluisterd werd naar onze wensen en ideeën en werden er vanuit Alfreds ook suggesties gegeven. Wij konden de dag zo vormgeven zoals wij voor ogen hadden.

Op onze trouwdag heeft het personeel en de locatie onze wensen werkelijk overtroffen. De trouwzaal was prachtig aangekleed met de stoelhoezen en strikken. Wij als bruidspaar hadden geen zorgen en als er wel overleg nodig was werd dit goed opgelost met de ceremoniemeester, zodat wij alleen maar konden genieten van deze geweldige dag. Ook ’s avonds tijdens het diner was de bediening heel netjes. Het eten was verrukkelijk, wat wij al eerder tijdens het proefdineren hadden ervaren. Ook met speciale wensen werd hierbij rekening gehouden. Het feest was letterlijk een feest waarbij de ruimte perfect was en afgestemd op de hoeveelheid mensen. We hebben van veel gasten positieve reacties teruggekregen over de goede verzorging van dranken en hapjes.

Kortom, Alfreds heeft een speciaal plekje in ons hart gekregen. We zullen er zeker vaker terugkomen!

Thimo & Kelly Durand

 

Kees en Suzanne 06-09-2013
Ten eerste hebben wij de dag van ons leven gehad, wat hebben we genoten! Het was prachtig weer en daar gingen we samen met de fotograaf op weg naar Alfreds om eerst in het mooie park er omheen onze foto’s te maken. Daarna heel gastvrij ontvangen door de partymanager en met hem hebben wij de bus met onze daggasten opgewacht! Toen heerlijk op jullie mooie terras koffie gedronken met z’n allen!! En jaaa toen werd het tijd voor de ceremonie!! Ik stond samen met m’n vader te wachten in de gang op een teken van Jos dat we mochten komen. Er stond een zangeres voorin de serre een lied te zingen voor ons, kees stond daar al en daar kwam ik hand in hand met m’n vader die mij weggaf aan kees!! Het was zo ontzettend mooi en goed geregeld allemaal!! Ik krijg weer kippenvel als ik er aan denk!! Daarna gingen we proosten met een glas prosecco! Toen hebben we de taart aangesneden en buiten lekker weer met z’n alle heerlijk gezeten!! Toen werden we geroepen dat we aan tafel konden en dat was in 1 woord prachtig opgemaakt!!! Wat was het diner heerlijk, erg van genoten!! Hierna kon ONS feest beginnen!!!! In 1 woord geweldig, wat een sfeer!! We hebben de avond zelf en de dagen erna van alle gasten gehoord hoe ze genoten hadden en dat het echt een knalfeest was. Iedereen vond de locatie zoooo mooi!!!! In de serre zaten de wat oudere gasten en op de dansvloer stond het helemaal vol!!! Wij willen jullie dus bij deze bedanken voor onze onvergetelijke, mooie en bijzondere dag!! Het was van top tot teen super geregeld!!! Hartelijke groeten Kees en Suzanne van der Beek.

 

Erwin en Cynthia 28-09-2013
Op zaterdag 28 september 2013 zijn wij getrouwd. Wij hebben onze volledige trouwdag bij Alfreds gehouden.
De sfeer en entourage op deze locatie sprak ons direct aan. Modern en warm ingericht met bijzondere elementen. Vanaf het eerste moment gaf dit ons een vertrouwd gevoel. Tijdens de voorbesprekingen, waar bij alles bespreekbaar is, wordt er meegedacht en de flexibele en professionele instelling geeft je de overtuiging dat de dag fantastisch zal gaan worden. De reacties van onze gasten over het zeer vriendelijke personeel, de mooie ruimtes op de locatie en de heerlijke catering, heeft dit bevestigd.

Onze trouwdag is voor ons uniek en onvergetelijk geworden.

Bedankt alle medewerkers van Alfreds!

Cynthia & Erwin van Oostveen
Uit Houten.

Daan en Jenneke 17-05-2013

Om te beginnen hebben we een heerlijke dag gehad. We vonden het fijn dat alles op een locatie kon plaatsvinden en dat de overgangen van het ene moment naar het andere soepel verliepen. De locatie is stijlvol, en daarnaast aan te kleden voor een persoonlijk tintje. Door de verschillende mogelijkheden met de ruimte is het geschikt voor een variabele hoeveelheid gasten. Wij zijn met ruim 100 man begonnen, en uiteindelijk vlak voor het eten geëindigd met ruim 30. Beide aantallen voelde prima aan in de ruimte. Het eten: high tea, borrel en diner was allemaal heerlijk.

Een puntje van aandacht kan zijn om als er meerdere bruiloften zijn, dit van te voren aan de bruidsparen/ceremoniemeesters te laten weten. Dit zorgt dat het geen verrassing is met aankomst en foto’s. Bovendien kan er dan een bord geplaatst worden bij de ingang, zodat de gasten op de juiste bruiloft arriveren. Verder hoorden we na afloop dat niet alle gasten champagne hadden met het proost moment. Op het moment zelf hebben we dit helemaal niet door gehad (gelukkig), maar achteraf is het jammer dat te horen. Waarschijnlijk kwam het omdat er op dat moment iets meer gasten na de ceremonie bleven. Maar van zo’n mooie locatie zouden we toch verwachten, dat er op dat moment, in overleg met de ceremoniemeester, extra champagne zou komen.

Mathijs en Chantal 05-07-2013

Wij hebben een geweldige en inderdaad onvergetelijke dag gehad. Vanaf het moment dat we binnen traden bij Alfreds tot het moment dat we werden uitgezwaaid door vrienden en familieleden is alles perfect verzorgd door de betreffende partymanager en uiteraard al het ander personeel. De aankleding van de diverse zalen waren precies zo verzorgd zoals wij wilden. Gedurende de dag werden  we perfect begeleid door de partymanager die samen met onze ceremoniemeesters alles in goede banen leiden. Ondanks dat er erg moeilijke eters tussen onze familie zaten, was iedereen over het diner vol lof. Het eten was erg lekker en ook belangrijk er was er genoeg eten om gewoon ‘lekker’ vol te zitten. Tijdens het feest ’s avonds was de aankleding wederom zeer sfeervol. Vooral de lampen in de bloembakken straalden een mooie sfeer uit. Het personeel liep voldoende rond om iedereen van drankjes en andere lekkernijen te voorzien. Niet te opdringerig maar ook niet te weinig. Wij raden Alfreds dan ook zeer aan voor iedereen die een feest/bruiloft wil gaan organiseren. Onze dag vloog voorbij en dat was mede dankzij Alfreds. Daarnaast is Alfreds ook een prachtige locatie zowel binnen als buiten. In het park ernaast hebben wij met de daggasten prachtige foto’s kunnen maken. Ook de diverse zalen zien er fraai en sfeervol uit.

Als we willen kunnen we zo nog wel doorgaan maar simpelweg hebben we enorm genoten en mochten we weer een groot feest organiseren zal zeker gedacht worden aan Alfreds.

 

Ook uw verhaal achterlaten? Neem dan contact met ons via het contactformulier