fbpx

Feestlocatie in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Alphen aan den Rijn? ALFREDS biedt niet zomaar een trouwlocatie in Zuid Holland. Alfreds is gevestigd in Alphen aan den Rijn en biedt een prachtige omgeving waardoor al uw verliefde gevoelens loskomen.

Onze trouwlocatie in Zuid-Holland biedt een hippe en trendy locatie waar u helemaal in de watten gelegd wordt.

eindejaarsfeest bij alfreds restaurant drankje drinken bij alfreds

De prachtige locatie biedt een stijlvol en luxe interieur, culinaire lekkernijen en een geweldige service. Onze trouwlocatie  geeft je een aangename en ontspannen sfeer en zorgt ervoor dat u uw huwelijksdag nooit meer vergeet!

Maak een afspraak

 

 

Sluit af met een onvergetelijk huwelijksfeest in Alphen!

Onze feestlocatie in Alphen aan den Rijn maakt uw huwelijksdag helemaal compleet. Ontvangst, receptie, diner en feestavond op een locatie kunnen wij u bieden. De feestlocatie in Alphen aan den Rijn zal helemaal naar uw wensen ingericht worden, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een heerlijke feestavond.

Tevens bieden wij onze feestlocatie in Alphen aan den Rijn aan voor bedrijfsfeesten, recepties en feestavonden. U kunt uw feestlocatie uitbreiden door entertainment en culinaire hapjes.

feestlocatie met dj in alphen aan den rijn

 

Informatie over onze feestlocatie in Alphen aan den Rijn

We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen voor een rondleiding door ons prachtige trouw- en feestlocatie in Alphen aan den Rijn en een vrijblijvend gesprek.

Neem gerust contact op voor meer informatie, wij informeren u graag!

feestlocatie Alphen aan den Rijn         feestlocatie Alphen aan den Rijn