fbpx

Eten in Alphen aan den Rijn

Wil je eten in Alphen aan den Rijn? Bij ons kun je terecht voor een culinair lunch, diner, brunch of high tea. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan het moorddiner. Gezellig avondje theater voor de boeg?

Combineer dan uw theaterbezoek met een etentje bij ons. Het theater ligt namelijk op loopafstand! Bij Alfreds kunt u in alle comfort en luxe eten in Alphen aan den Rijn. Ervaar hoe verrukkelijk verrassend en hoe verrassend voordelig Alfreds is.

alfreds restaurant gerecht

 

 

Culinaire hoogstandjes in ons restaurant in Alphen aan den Rijn

Met haar internationale menukaart onderscheidt ons restaurant zich verrassend van andere keukens. Wanneer u komt eten in Alphen aan den Rijn zorgen wij bij Alfreds ervoor dat u telkens weer kunt genieten van streekproducten. Daarnaast bieden wij elke twee maanden een nieuwe menukaart. Elke dag vanaf half zes kun je bij ons terecht voor een heerlijk diner.

alfreds restaurant gerecht met vis

Ben je op zoek naar een restaurant in Alphen aan den Rijn om heerlijk te lunchen? Wij verassen je graag met heerlijke gerechten, die precies die prettige onderbreking van de dag brengen waarnaar je op zoek bent.

In ons restaurant in Alphen aan den Rijn kun je zowel voor zakelijke lunches als een gezellige vriendenlunch terecht.

 

Uit eten in Alphen aan den Rijn

Uit eten in Alphen aan den Rijn wordt, om het even of het nu een uitgebreid diner, een high tea of de complete catering van een bijeenkomst elders is, een waar genot bij Alfreds.

De persoonlijke benadering, de luxe, maar huiselijke uitstraling en de verfijnde gerechten, maken het uit eten in Alphen aan den Rijn onvergetelijk.

Dit is de locatie voor culinair eten in Alphen aan de Rijn.

Wil je de mogelijkheden liever eerst bespreken of heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Uit eten in Alphen aan den Rijn