Eten bestellen bij Alfreds

Het is grijs en grauw en vroeg donker buiten, dus steek de kaarsjes maar alvast aan, haal ALFREDS in huis en maak het gezellig met de mensen van wie je houdt. Uiteten kan nu helaas niet, maar wij komen graag naar je toe.

Eten bestellen gaat eenvoudig en het eten bezorgen we natuurlijk bij je thuis. Als je het liever wil afhalen (tot 20.00 uur) is dat ook mogelijk.

Boxen bestellen

The Weekend Box

Het ultieme weekend gevoel ook voor doordeweeks! We do the work, you take the credit. Binnen 5 minuten zet je een heerlijk 5 gangen diner op tafel. Het echte restaurant gevoel maar dan gewoon bij jou thuis.

Birthday Box

Proeverij van de Chef

Award Box

We konden bij de uitreiking van de VOAwards niet met jullie proosten op onze overwinning, maar dat doen we graag alsnog met onze AwardBox.

High Tea Box

Aperitivo Box

Lazy Sunday Box

Kids FreakShake Vakantie Box

Hoe verras je je nou kids beter dan met onze FreakShake! Ga samen met ze aan de slag en geniet van die leuke tijd samen. In de box zit alles wat je nodig hebt om je eigen FreakShake te maken.

Eten bestellen

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Kindermenu

Dessert

Wijnen

Dranken

Coronaproof

Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig is en blijft. Wij nemen alle maatregelen om onze bezorg en afhaal dienst volledig Coronaproof te organiseren. Je eten is veilig met Alfreds.

Wij danken jullie hartelijk voor alle support die jullie ons hebben gegeven in het afgelopen jaar. Jullie hebben ons er echt doorheen geholpen. Zo als het eruit ziet zijn we helaas nog niet snel van de maatregelen af. Reden te meer om samen te blijven Genieten (waar mogelijk) en hopelijk zien we elkaar snel weer bij Alfreds. 

Take care,

Danny, Amber, Floor, Robin, Bart, Patricia, Henk, Thijs, Luuk, Faicel, Merle, Sophie, Zoë, Thijmen, Laurijn, Daphne, Marieke & Fiene.

Heb je een vraag? Bel 0172-425757 of stuur een e-mail naar info@alfreds.nl.

Veelgestelde vragen voor eten bestellen bij Alfreds

Als je bij Alfreds eten bestelt en laat bezorgen, kan dit in een straal van ongeveer 10km rondom Alfreds.

Als je buiten Alphen aan den Rijn woont en binnen een straal van 10km rondom Alfreds, vragen wij een kleine toeslag van € 4,50 voor het bezorgen aan huis. Binnen Alphen aan den Rijn is het gratis bij een besteding vanaf € 21,00.

Wij bezorgen iedere dag van 12.00 – 20.00 uur.

Gedurende de avondklok kun je je eten bestellen gedurende de dag (of eerder) en afhalen tot 20:00 uur. Zo heb je alle tijd om voor 21:00 uur weer binnen te zijn. Wij kunnen ook eten bezorgen als dat beter uitkomt.

Dat is makkelijk, want je hoeft echt niet verder te zoeken als je eten bij Alfreds wil bestellen in Alphen aan den Rijn. Het lekkerste Eten bestellen Alphen aan den rijn doe je bij Alfreds via deze link.

Dat is makkelijk, want je hoeft echt niet verder te zoeken als je je eten door Alfreds wil laten bezorgen in Alphen aan den Rijn. Het lekkerste Eten bezorgen Alphen aan den rijn laat je door Alfreds doen via deze link.

Ben je op zoek naar lekker eten om thuis te laten bezorgen in Alphen aan den Rijn? Zoek dan niet verder en krijg je eten thuisbezorgd via deze link.