Eten bestellen bij Senzaa

De zomer is in aantocht, tijd om te genieten van die heerlijke zonnestralen. Maak het gezellig met de mensen van wie je houdt.

Eten bestellen bij Senzaa gaat eenvoudig, waarna je het zelf kunt ophalen om op te eten waar je maar wilt. Thuis in de tuin, op de boot, in het park, noem maar op.

Boxen bestellen

Thuis Uiteten Box

Kreeften Box

5 gangen menu om je vingers bij af te likken!

Birthday Box

High Tea Box

Aperitivo Box

Proeverij van de Chef

Lazy Sunday Box

Eten bestellen

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Dessert

Broodjes

Sweets & Pie

Small Bites

Kindermenu

Coronaproof

Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig is en blijft. Wij nemen alle maatregelen om onze bezorg en afhaal dienst volledig Coronaproof te organiseren. Je eten is veilig met Senzaa.

Wij danken jullie hartelijk voor alle support die jullie ons hebben gegeven in het afgelopen jaar. Jullie hebben ons er echt doorheen geholpen. Komen jullie snel weer eens bij ons eten in het restaurant?

Take care,

Danny, Amber, Floor, Robin, Bart, Patricia, Henk, Thijs, Luuk, Faicel, Merle, Sophie, Zoë, Thijmen, Laurijn, Daphne, Marieke & Fiene.

Heb je een vraag? Bel 0172-425757 of stuur een e-mail naar info@alfreds.nl.

Veelgestelde vragen voor eten bestellen bij Senzaa

Je kunt je eten bestellen gedurende de dag (of eerder) en afhalen tot 20:00 uur.

Dat is makkelijk, want je hoeft echt niet verder te zoeken als je eten bij Senzaa wil bestellen in Alphen aan den Rijn. Het lekkerste Eten bestellen Alphen aan den rijn doe je bij Senzaa via deze link.