fbpx

Escape room dinerspel in Alphen aan den Rijn

Een Escape Room Dinerspel in Alphen aan den Rijn is een avond vol plezier, raadsels en een heerlijk 3-gangen menu.

 

Escape Room beleving in Alphen aan den Rijn met een iets andere invulling

De Escape Room Dinerspelen zijn te spelen vanaf 8 personen! In de meeste escape rooms kun je meestal maar met 8 personen terecht. Daarnaast houden veel mensen er niet van om echt opgesloten te worden, dus tijdens het diner wél die escape beleving, maar dan zónder opgesloten te worden is voor sommigen ook fijn. De duur van het spel is 1 tot 1,5 uur en wordt gestart na het hoofdgerecht. Het wordt begeleidt door een spelbegeleider.

 

Desire Escape Room Quest

Desire Escape Room Quest Cold Case

Informatie over de game: Escape Room Quest “THE CHALLENGE of DESIRE”.

“THE CHALLENGE of DESIRE” is een competitieve game met name geschikt voor grotere groepen.
Bij deze escape game ga je met minimaal 2 teams aan de slag. Naast alle elementen die er in de Escape Room Quests zijn, zoals het oplossen van complexe raadsels, brein brekende puzzels en cryptische aanwijzingen om de code te achterhalen, sta je voor de uitdaging bij deze ‘cold case moordzaak’ het grote verband te zien en óók de moord nog op te lossen.

Je hebt hier precies 1 uur voor. Welk team kraakt de code het eerst?
Nadat alle smartphones zijn uitgezet is er nog maar 1 spelregel: alles mag! Onderhandelen met de concurrentie, het stelen of afluisteren van oplossingen, kortom alles wat er toe leidt dat jouw team de code als eerste weet te kraken! En daarmee de eretitel “Mastermind!” krijgt!

Alles in het spel kan van belang zijn, maar niet alles is het. Bedenk je techniek, wie doet wat? Zet je een spion in of gebruik je de verdediging?

 

DESIRE het verhaal:
Het verhaal speelt zich af in 1940 en begint in Parijs. Het gaat over 8 mensen in een trein. De luxe privé Pullmanwagon waarin zij reisden was genaamd DESIRE.

Alle 8 hebben een uitnodiging ontvangen mee te gaan op de reis. De trein zou hen vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk brengen. Inclusief de gastvrouw die hen uitgenodigd heeft zijn zij met 9 personen.

Dan blijkt er een moord gepleegd te zijn in de trein… Iemand uit het gezelschap moet de moord gepleegd hebben, maar wie? Dat is de vraag… Wie lost het op, vóórdat de Britse geheime dienst het onderzoek overneemt?

Meer informatie vind je op de website van Escape room quest

Arrangement inclusief

  • Welkomstdrankje
  • 3-gangen menu
  • Escape spel met begeleiding

Prijs vanaf 20 personen € 65,00. p.p.

Meer informatie