Catering Alphen aan den Rijn

Kwaliteitscatering in Alphen aan den Rijn

Alfreds staat bekend om haar culinaire en verfijnde diners en lunches in Alphen aan den Rijn. Ook voor catering Alphen aan den Rijn ben je bij Alfreds aan het juiste adres. Wist je al dat Alfreds jouw complete catering kan verzorgen? Onze verfijnde snacks, diners en lunches gemaakt van de beste producten zijn ook op locatie verkrijgbaar.

Uw feest, festival of bedrijfsbijeenkomst kan volledig gehost worden door Alfreds. Wij hebben een bar en verschillende drank arrangementen. En wil je als gastvrouw of gastheer liever meepraten dan de gasten van drank voorzien? Dan bestaat ook de mogelijkheid personeel in te huren. Kortom met de complete catering van Alfreds is uw fuif volledig ontzorgt. Wil je meer weten over de mogelijkheden?

catering bij restaurant alfreds

Informatie aanvragen

 

Kwalitatieve catering in Alphen aan den Rijn verzorgt door Alfreds

Natuurlijk is een feestje of bedrijfsbijeenkomst niet compleet zonder catering van Alfreds.

Wij kunnen je behoefte volledig naar wens inrichten. Van ballonnen tot bloemen, van champagne tot limonade en van bar tot personeel en niet te vergeten onze overheerlijke koude -en warme maaltijden en snacks.

alfreds restaurant gerecht

 

Producten van de beste kwaliteit

Onze producten proberen we zoveel mogelijk bij ondernemers en boeren uit Alphen aan den Rijn en omgeving in te kopen. Zo steunen wij onze lokale collega-ondernemer. Daarnaast selecteren wij onze producten op kwaliteit en passen we ons menu aan op de producten van het seizoen. Dit houdt ons menu levendig en hoogstaand. Niet alleen in het restaurant maar zeker ook voor onze catering opdrachten.

 

Telefoon 0172 – 42 57 57 | E-mail info@alfreds.nl