fbpx

Ideale locatie voor trainingen en vergaderingen

Vergaderzalen Business center Alfreds

ALFREDS Businesscenter profileert zich behalve als vergaderlocatie ook als ideale locatie voor een training. Hier kun je terecht met een gezelschap vanaf 2 tot maximaal 80 personen. De zes smaakvol ingerichte vergaderruimtes bieden voor elk zakelijk evenement een ontspannen setting. In het tegenoverliggende Parktheater kun je in theateropstelling zelfs 240 personen samenbrengen. Wat de mogelijkheden precies zijn?

Informatie Afspraak maken

  • De Raadhuiskamer of de Directiekamer kun je bijvoorbeeld reserveren voor een directievergadering, lunch of diner. Deze vergaderruimtes zijn optimaal voor een kleiner gezelschap van maximaal 8 of 10 personen.
  • Het Bad & Tuinhuys is geschikt voor een groter aantal gasten. Hier kun je met maximaal 50 of 80 personen terecht.
directiekamer
directiekamer
directiekamer
directiekamer
directiekamer
directiekamer
directiekamer
directiekamer
Bad & Tuinhuys
Bad & Tuinhuys
Bad & Tuinhuys
Bad & Tuinhuys

 

Locatie training

Welk zakelijk evenement je ook organiseert – een training, vergadering of symposium – hier kan het te midden van luxe en op niveau. Naast het vergaderen, brainstormen, netwerken, presenteren en workshops houden, kun je hier bovendien terecht voor culinaire lekkernijen zoals lunch of (private) diner, een borrel en andere ontspanning voor, na of tijdens de vergadering.

Personeelsfeesten

ALFREDS Businesscenter is meer dan een locatie voor trainingen of vergaderingen. Hier kun je met zijn allen lekker met de voeten van de vloer tijdens een spetterend personeelsfeest. It’s time to party! En dat hoeft natuurlijk niet perse een dansfeest te zijn. Wij denken bijvoorbeeld graag mee over een gezamenlijk ontbijt, diner of lunch. Of toch een moorddiner of theaterdiner?

Goed bereikbaar

Deze locatie voor trainingen, vergaderingen en andere (zakelijke) bijeenkomsten ligt in Alphen aan den Rijn in Zuid-Holland. ALFREDS is goed bereikbaar met de auto en het station ligt op minder dan tien minuten loopafstand.

Werkplek nodig?

Ons restaurant boven biedt overdag de mogelijkheid om met uw laptop geheel gratis plaats te nemen. Er is gratis WiFi en als u zin heeft in een kop koffie dan brengen wij u deze.

 

Parkkamer

parkkamer
parkkamer
parkkamer
parkkamer
parkkamer
parkkamer
parkkamer
parkkamer