fbpx

Bijzondere trouwlocatie in Alphen aan den Rijn

Als jullie op zoek zijn naar bijzondere trouwlocaties dan zit je goed bij ALFREDS! Wij zijn gevestigd in een prachtig historisch pand in Alphen aan de Rijn, gelegen in een bijzonder park. De mogelijkheden voor jullie huwelijk zijn oneindig.

Samen met jullie stellen we een compleet dag- en avondprogramma samen dat volledig aan de wensen voldoet. ALFREDS is trendy en romantisch en biedt betaalbare luxe.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en of wij op jullie trouwdatum nog beschikbaarheid hebben? Neem dan contact met ons op. Of ga eerst een keertje romantisch uit eten met elkaar. Dan proeven jullie gelijk de sfeer én onze heerlijke menukaart!

Reserveer nu online
Bijzondere trouwlocatie in Alphen aan den Rijn

Met recht een bijzondere trouwlocatie

ALFREDS is niet zomaar een trouwlocatie, wij zijn te vinden in de lijst met bijzondere trouwlocaties van Toptrouwlocaties. Ons doel is om jullie in de watten te leggen en op een onbezorgde manier de mooiste dag van jullie leven te laten beleven. Wij combineren een hip en stijlvol interieur, met onbegrensde culinaire mogelijkheden en een ontspannen sfeer.

Willen jullie het huwelijk op een kleine en intieme manier vieren samen met familie en goede vrienden? Of juist met een groot en bruisend feest met alles er op en er aan? Deel jullie wensen met ons en wij zullen met veel enthousiasme en passie helpen er een onvergetelijk feest van te maken. Geheel zoals jullie het willen!

 

Ja, ik wil trouwen in één van de meest bijzondere trouwlocaties!

trouwlocatie Natuurlijk willen jullie onze bijzonder trouwlocatie met eigen ogen zien. Kijk vast in de fotogalerij om een beeld te krijgen van de sfeer, de ruimtes en de mogelijkheden. Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar ons aanbod bijzondere trouwlocaties bij ALFREDS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen met: 0172-425757.

Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden. Jullie kunnen ook een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding. Bewonder onze bijzondere trouwlocatie en bekijk met eigen ogen wat de mogelijkheden zijn. Of vraag direct een offerte aan!

Rondleiding aanvragen     Informatiepakket aanvragen?

 

Bijzondere trouwlocatie    Bijzondere trouwlocatie Zuid Holland    Trouwlocatie Zuid Holland    Bijzondere trouwlocatie Alfreds