Bijzonder uit eten

Samen bijzonder uit eten bij Alfreds

Wilt u bijzonbijzonder uit etender uit eten gaan in een historisch pand? Dan bent u bij Alfreds aan het juiste adres. Heerlijk vertoeven van culinaire gerechten in een moderne, stijlvolle ambiance. Elk detail in ons historisch pand ademt gastvrijheid uit.

Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant of heeft u iets te vieren? Alfreds nodigt u graag uit om bijzonder uit eten te gaan in Alphen aan den Rijn. Met de internationale menukaart onderscheidt Alfreds zich van andere restaurants in Alphen aan den Rijn.

Aan de basis liggen eerlijke streekproducten van top kwaliteit. Wilt u samen bijzonder uit eten gaan? Reserveer vandaag nog bij Alfreds!

Maak een reservering

Bijzonder uit eten

Sfeervol en trendy a la carte restaurant

In het midden van een prachtig park ligt Restaurant Alfreds gevestigd in een 18 eeuws pand. Alfreds is sfeervol en trendy ingericht met naast ons a la carte restaurant ook volop mogelijkheden, zoals het escape room dinerspel, moorddiner en een theaterdiner. Bij Alfreds kunt u bijzonder uit eten voor iedere gelegenheid.

Bovendien kan op stijlvolle wijze in ons Tuinhuys het huwelijk voltrokken worden. Ook voor de zakelijke markt hebben wij de beschikking over een zestal sfeervolle ingerichte vergaderruimten. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Bijzonder uit eten in Alphen aan den Rijn

Geniet van de ongedwongen sfeer, sublieme keuken en het vakbekwame personeel. Restaurant Alfreds laat u heerlijk culinair genieten in het sfeervolle restaurant. Alfreds is tevens een geschikte locatie voor grote groepen en partijen. Alfreds is dé ideale plek om met uw gezelschap bijzonder uit eten te gaan als u in de buurt bent van Alphen aan den Rijn.

Wilt u meer informatie over ons restaurant? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie Reserveer direct

Contact & vragen

T: 0172 – 42 57 57
E: info@alfreds.nl
paars-link Stel vraag online
paars-link Bekijk adres & route

 

Reserveren

paars-link Nu direct online reserveren

couverts

 

Meer restaurant

paars-link Brunch
paars-link Lunch
paars-link Diner
paars-link High tea
paars-link Moorddiner
paars-link Theaterdiner
paars-link Dinerbon
paars-link Thuisbrengservice