fbpx

Alfreds Wijn Spijs Proeverij op woensdag 2 september

Woensdag 2 september organiseert Alfreds een 8-gangen wijn spijs proeverij. 8 kleine gerechtjes voorzien van een speciaal geselecteerde wijn per gerecht. De kans voor zowel de fijnproever als de beginnende genieter om je smaakpapillen te laten prikkelen.

Op deze avond worden er wijnen van verschillende wijnhuizen gepresenteerd, onder andere wijnen van het prachtige Champagne huis Deutz en het gerenommeerde Noord Rhône wijnhuis Delas.

Onze koks gaan om deze wijnen een 8 gangen diner bereiden met het doel een perfecte wijn & spijs combinatie te creëren.

Klinkt dit voor jou nou ook als muziek in de oren en zie jij jezelf al helemaal zitten aan een gedekte tafel met heerlijke gerechten en de beste wijnen? Reserveer dan nu snel!

Omdat wij ons aan de corona maatregelen houden, hebben we maar een beperkt aantal plekken!

Update: Helaas is dit bijzondere evenement geannuleerd door de toegenomen Corona maatregelen.

Alles over de wijn spijs proeverij

Datum2 september 2020.
TijdOntvangst vanaf 18:30, start om 19:00 uur met een aperitief.
Voor wieIedereen die van lekker eten en drinken houdt.
Wat krijg je8 gerechten met 8 bijpassende wijnen.
Prijs€ 69,50 per persoon.
Reserveer Wijn Spijs Proeverij

Kom je ook? Want wat is er nou gezelliger dan samen met je vrienden te genieten van deze gezellige avond met heerlijke wijnen en spijzen? Bel ze op en kom gezellig samen!

Bij mooi weer natuurlijk op ons nieuwe terras

Heb je ons nieuwe terras al langs zien komen? Ziet er gaaf uit he. Dus bij mooi weer is de wijn spijs proeverij van Alfreds natuurlijk op het terras.

Wil je iets anders dan de wijn spijs proeverij bij Alfreds?

Vind je 8 gangen wat veel of ben je geen liefhebber van wijn? Dan kun je natuurlijk ook gezellig op ons nieuwe terras komen lunchen. Of wat denk je van een High Tea of Lazy Sunday (maar dan op woensdag)? Heerlijk in de zon op het terras of onder de schaduw van de linden. Reserveer eenvoudig een heerlijke loungebank of de door jou gewenste tafel.