fbpx
Voa Awards 2021 Alfreds Restaurant Alphen aan den Rijn VoaAwards

Alfreds genomineerd voor VOA Award

Alfreds is genomineerd voor een VOA Award in de categorie horeca & retail en daar zijn we natuurlijke ontzettend trots op. Na een lastig jaar waarin we geconfronteerd werden met sluiting en op een andere manier moesten zien te overleven (o.a. de X-MAS Drive Thru) is dit een een geweldige opsteker. Iedereen bedankt voor alle support in het afgelopen jaar.

De Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn, de VOA, heeft 22 januari de 15 genomineerden voor de VOAWARDS 2021 bekendgemaakt. VOA-leden hebben in het najaar gestemd op de bedrijven die volgens hen een VOAWARD verdienen.

Tijdens de happening op donderdag 4 februari 2021 worden de 15 genomineerden nogmaals gepresenteerd via een TV-uitzending op Studio Alphen (19:00 tot 20:30) en een live stream via voaonline.nl. door dagvoorzitter Jörgen Raymann en de huisband. Het publiek (geen jury dit keer) kiest tijdens de LIVE TV uitzending uit de 3 genomineerden de nummer 1 in iedere categorie. Dat maakt deze prijs een echte “van ons voor ons” onderscheiding. De winnaars nemen hun VOAWARD op het podium in ontvangst. Het belooft een mooi spektakel te worden.

Gaan jullie kijken? En vergeet dan niet te stemmen op Alfreds 🤩

Heb je een vraag? Bel 0172-425757 of stuur een e-mail naar info@alfreds.nl.