Alfreds wordt Senzaa!

Heerlijk eten doe je in het restaurant van Senzaa. Of dit nu voor een lunch, diner, borrel of heerlijk avondje uit is. Met ons wisselende menu geniet je steeds van andere gerechten. Kun je niet kiezen? Daag dan onze chef uit en laat je verrassen met een lekkere culinaire verrassing. De prachtige ligging maakt Senzaa de perfecte locatie voor een huwelijk, feest, vergadering of training. Zien we je snel?

Alfreds Restaurant, Business en Huwelijkslocatie

Kom je genieten op ons nieuwe en gezellige terras?

We hebben een nieuwe menukaart!

Gelukkig kunnen we weer open om jullie te ontvangen op ons mooie nieuwe terras. Kom je genieten van onze nieuwe gerechten? Je kunt in de zon zitten, onder een gave tent of parasol. Of zit je liever op een lekkere loungebank met uitzicht op het park?

WijnSpijs op 5 oktober

Het is weer zover! Dinsdag 5 Oktober a.s. organiseren wij weer een WIJNSPIJS, dit keer met wijnhuis Delas Frères.

Laat je verassen door de heerlijke wijn spijs combinaties en word ondergedompeld in de wereld van Delas door de wijnboer zelf.

Reserveer nu snel! 🍷

Alfreds wint VOA Award 2021

Door jullie stem heeft Alfreds de felbegeerde VOA Award in de categorie horeca & retail gewonnen en daar zijn we natuurlijke ontzettend trots op. Na een lastig jaar is dit een geweldige opsteker en namens het hele team danken wij jullie hartelijk!.

Alfreds wint Voa Award 2021, voaward
Gerechten restaurant Alfreds liggen in de supermarkt van Hoogvliet

Gerechten van Senzaa ook te koop bij Hoogvliet

We hebben gaaf nieuws! Vanaf 4 december is een deel van de gerechten (zie menukaart) van Senzaa ook te koop bij supermarkt Hoogvliet in winkelcentrum de Atlas. Je kan zowel smullen van onze voor-, hoofd- als nagerechten. In totaal hebben 9 van onze gerechten een plaatsje gekregen. 

Alfreds Restaurant Eten

Reserveer je favoriete plekje

Eten bij Senzaa is altijd een verrassing. Met onze wisselende menu’s voor zowel lunch als diner is ieder bezoek weer bijzonder. Met een dagelijks aangepast verrassingsmenu hoef je zelf niet meer te kiezen en krijg je het beste van de chef.
Alfreds Restaurant Business

Vergaderen, trainingen, cursus

Een inspirerende omgeving, heerlijk eten en persoonlijke service. Met die ingrediënten biedt Senzaa de ideale vergaderlocatie. Ook voor trainingen, cursussen, presentaties, workshops, symposia en congressen kun je bij ons terecht.
Alfreds Restaurant Trouwen

De mooiste dag van je leven!

Willen jullie een klein intiem feestje? Of houden jullie meer van de grote, bruisende huwelijks-feesten met jullie zelf als het stralende middelpunt? Vertel het ons en wij helpen jullie om er de dag van jullie leven van te maken.